Nieuws

Start nieuwe afstudeerders TU Delft

Vanaf februari 2011 zullen vier nieuwe studenten van de faculteit Bouwkunde aan de Veldacademie hun afstudeeronderzoek uitvoeren vanuit de onderzoeksunit ‘Bestaande Voorraad’. Deze afstudeeropgaven zullen gekoppeld worden aan bestaand vastgoed in Rotterdam, waarbij de koppeling tussen onderwijs en realisatie centraal staat.

5 afstudeerders

Voor deze afstudeeropgaven wordt er binnen een aantal actuele thema’s gewerkt en zijn we op zoek naar reële opdrachten c.q. vraagstukken. Het afstudeertraject bestaat onder andere uit het uitvoeren van een onderzoek binnen het door de student aangedragen thema.

De afstudeerstudenten zullen zich met de volgende actuele thema’s gaan bezighouden:

 

Afstudeer Thema’s

Pieter Graaff                    >             Gallerijflats

Harrien van Dijk                >             Perceptie bewoner over jaren ’00/’30/’50 woningen                      

Bas Lewerissa                   >             Samenvoegen en transformeren van woningvoorraad

Karin Snoep                     >             Aanpasbaar bouwen / woonservicegebieden