Nieuws

Explore Lab Extern

Sinds februari wordt het onderzoek aan de Veldacademie versterkt door een groep van drie afstudeerders van de TU Delft master "Architecture en Modernity". De studenten zullen gedurende een volledig jaar gefaciliteerd worden door de Veldacademie en veelal vanaf de Grondherendijk in Oud-Charlois werken.

Carlos Beira, Gijs Sanders en Sander Smoes zullen tijdens het eerste semester onderzoek doen naar de problemen en kansen die hedendaags Oud-Charlois te bieden heeft. Dit onderzoekstraject zal in het tweede semester leiden tot een individuele architectonische oplossing. Otto Trienekens zal de groep ondersteunen binnen de veldacademie en vanuit de universiteit zal Robert Nottrot (Afdeling Architectuur) het komend jaar de mentor van deze groep zijn. Mentor voor het onderzoek is Fokke Wind (Afdeling Ruimtelijke Planning en Strategie).

afstudeerders

Carlos Beira, Gijs Sanders en Sander Smoes