Nieuws

Loes wint grant met product voor Kralingen Crooswijk

Loes Pluymen, student Industrieel Ontwerpen, heeft 21 maart een Bachelor Grant uitgereikt gekregen als prijs voor haar ontwerp voor het Wijkservicepunt in Kralingen Crooswijk. Loes maakte in samenwerking met medewerkers van het wijkservicepunt Vreedenoordplein in Kralingen West een ontwerp voor een product dat de medicatie-trouwheid van zelfstandig wonende ouderen moet verbeteren. 

In april 2012 organiseerde Veldacademie in samenwerking met de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en de TUDelft (Industrieel Ontwerpen) een bachelor eindproject met als doel nieuwe producten te ontwerpen om de dienstverlening van wijkservicepunten uit te breiden. De stuurgroep woonservicegebieden koos drie ontwerpen voor een verdere uitwerking. Op dit moment wordt aan de voorbereiding voor de productie van een prototype van een 'historische tafel'  gewerkt. 

Poster