Nieuws

Presentatie afstudeerontwerpen Veldacademie

Op 22 juni presenteren de studenten Sander Smoes en Gijs Sanders hun afstudeerontwerpen aan de TU Delft. De studenten hebben gedurende hun afstudeerperiode intensief aan de Veldacademie gewerkt met als opgave de wijk Oud Charlois. Sander en Gijs hebben onderzoek gedaan naar de relaties haven - wijk en wonen - werken, waarbij er vooral is gekeken naar de behoefte is van de individuele bewoner. Sander Smoes presenteert zijn project De vakman centraal, een ontwerp dat wonen en werkruimte voor de kleine, ambachtelijke ondernemer combineert. Gijs Sanders heeft het afgelopen jaar gewerkt aan een stedenbouwkundig plan Oud Charlois aan de Maas, een ontwerp voor het Charloisse Hoofd, waarbij geprobeerd is het Charloisse Hoofd als koppeling in te zetten tussen de wijkontwikkeling en de ontwikkeling in de havengebieden.

U bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen op dinsdag 22 juni vanaf 14.00, TU Delft, presentatieruimte. Aansluitend is er een borrel in de Bouwpub op de faculteit.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sander Smoes

Gerelateerde artikelen

Voortgang afstudeerlab

Afstudeeronderzoek Sander Smoes

Afstudeeronderzoek Gijs Sanders