Nieuws

Veldacademie op Conferentie Woonservicegebieden

Afgelopen donderdag 15 oktober vond in de Schiecentrale op de Lloydpier rondom het thema woonservicegebieden de werkkonferentie ‘Slimme Verbindingen’ plaats. De gemeente Rotterdam ontwikkelt op dit moment 15 woonservicegebieden.

Tijdens deze werkconferentie werden verbindingen gelegd tussen medewerkers van de gemeente Rotterdam, woningcorporaties, zorgverleners, ontwikkelaars en onderzoekers.

Op basis van de resultaten van het Assisted Living onderzoek leidde de Veldacademie een tweetal dialogen met deelnemers aan de conferentie. De bijbehorende presentatie en casusteksten zijn onderstaand in te zien. De resultaten van deze publieksdialogen worden door Veldacademie gebruikt om onderzoeksprogramma's te focussen en een optimale aansluiting op de actuele vragen uit het veld te realiseren.

Tevens werd het concept ‘Urban Interface Zorg Voornse hof’ gelanceerd door Barend Rombout van Bureau Frontlijn.

To view this document version 10.0.32.18 or newer of Adobe Flash Player is required. Please download the latest version.

Download here the supporting text for the presentation.

To view this document version 10.0.32.18 or newer of Adobe Flash Player is required. Please download the latest version.