Nieuws

ConfrontatieCollege: De resultaten

Na het inleidende ConfrontatieCollege op 13 februari hebben zowel de bachelor- als ook master-studenten zich bezig gehouden met het analyseren van knelpunten en kwaliteiten in Oud Charlois. Gebaseerd op de bijdrages tijdens het Confrontatie College als ook hun eigen conclusies hebben zij toekomstscenario's en plannen ontwikkelt met als zwaartepunt de verbetering van de openbare ruimte en leefkwaliteit in Oud Charlois.


De uitkomsten van deze analyses en bijbehorende plannen worden op 20 maart 2009 gepresenteerd aan geïnteresseerde bewoners, medestudenten en docenten van de TU Delft. Ook de inwoners en ondernemers die bijdrages leverden tijdens het Confrontatie College zijn uitgenodigd om de presentaties op de Grondherendijk in de Veldacademie bij te wonen.

Uitnodiging ConfrontatieCollege: De resultaten