In de media

Feeding Cities

 Veldacademie Flevo Campus onderzoekt in samenwerking met Aeres MBO/HBO en de Echnaton Scholengemeenschap vraagstukken omtrent stedelijke voedselvoorziening. De keuken van het pop-up restaurant 'Feeding the City’ is een laboratorium waar gekookt wordt met o.a. voedseloverschotten, streekproducten en plantaardige eiwitvervangers.  De restaurantgasten fungeren als klankbord voor de ontwikkeling van nieuwe voedingsmiddelen en worden geïnterviewd over hun eigen bewustzijn omtrent voedselconsumptie. 

 

Selina Abraham (TU Delft) schreef een artikel in Atlantis Magazine for Urbanism & Landscape Architecture (#28.1 oktober 2017) over ontwikkelingen op het gebied van voedselstromen en voedselconsumptie in de stad en de vraag 'Wat heeft een pop-up restaurant te maken met stedenbouw?'