Nieuws

Veldacademie Pecha Kucha-bijeenkomst 2014

Studenten en medewerkers van Veldacademie presenteerden vrijdag 4 april de voortgang van hun onderzoeks- en ontwerpprojecten tijdens de halfjaarlijkse Pecha Kucha bijeenkomst. In korte presentaties in Pecha Kucha format werd iedereen op de hoogte gebracht van elkaars werkzaamheden. De presentaties van zowel afstudeerders, stagairs als medewerkers werden afgewisseld met interactieve sessies, waarbij er ruimte was voor verdiepende vragen, discussie en opmerkingen.

Veldacademie Pecha Kucha bijeenkomst 2014

De middag was opgezet rondom de onderzoeksthema’s van de Veldacademie: bestaande voorraad, talentontwikkeling en wonen en zorg. Binnen deze thema’s werden studenten met verschillende studieachtergronden aan elkaar gekoppeld, de één aan het begin van het stage- of afstudeertraject, de ander al ver gevorderd. De presentaties en interactieve momenten gaven de aanwezigen de kans feedback te geven en te ontvangen, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De volgende Pecha Kucha bijeenkomst zal plaatsvinden in oktober.