Nieuws

Gezocht: Stagiaire Energielab bedrijvenpier Sluisjesdijk

Havenbedrijf, Cofely en Veldacademie zijn de initiatiefnemers van de "Energiestudio Sluisjesdijk’’, een unieke samenwerking van partijen gericht op het ontwikkelen en implementeren van nieuwe energieconcepten op gebiedsniveau.

Beschrijving:

Het Rotterdamse havenbedrijf heeft de ambitie om de Sluisjesdijkpier in Rotterdam te ontwikkelen tot een aantrekkelijke en duurzame bedrijfslocatie. De Sluisjesdijk ligt op de grens van stad en haven en is daardoor een goede locatie voor hoogwaardige, havengerelateerde bedrijven. Om zulke bedrijven aan te trekken moet een interessant vestigingsklimaat worden gecreëerd.  Sociale veiligheid, uitstraling en identiteit van de pier moeten daarom verbeterd worden.

Onderdeel hiervan is om energiebesparende maatregelen te realiseren bij de bedrijven op de Sluisjesdijkpier en dit in een aantal ambitieuze duurzaamheidsscenario’s voor de Sluisjesdijk uit te werken.

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar een student die in staat is om een business case te ontwikkelen voor ‘Energiestudio Sluisjesdijk’. Hierbij verwachten we dat de student voldoet aan de volgende eigenschappen:

  • HBO/WO denkniveau
  • Analytisch
  • Pro-actief en zelfstandig
  • Communicatief vaardig
  • Vaardig in het schrijven van een business case

Energiestudio Sluisjesdijk is vanaf september 2014 van start gegaan. De stagiair kan op ieder moment instromen. De exacte invulling van het onderzoek zal in overleg vastgesteld worden waarbij ook mogelijkheden zijn voor input van de student.

Geïnteresseerd?

neem dan contact met ons op via info@veldacademie.nl

Meer informatie op de site van het Energielab