Nieuws

Event park Rotterdam

De resultaten van het onderzoek naar het Zuiderpark te Rotterdam uitgevoerd in de Veldacademie in het kader van Atelier Groenjaar.

Event park Rotterdam

 

"Om gebruik te maken van de beschikbare kwaliteiten van het Zuiderpark introduceren we een nieuw centrum. Dit centrum is direct verbonden met het Zuidplein, Ahoy en het park. Dit nieuwe knooppunt is de ziel van het Event park Rotterdam. Van Zuidplein tot het Zuiderpark kruis je nu een evenementengordel die zowel een nieuwe ingang alswel een nieuw centrum van het Zuiderpark vormt. Deze uitbreiding verbetert de verbinding tussen Zuidplein en het Zuiderpark. Daarmee verhoogt het park zijn eigen identiteit, een extreem verschil ten opzichte van de huidige situatie. Het park zal wederom levendig zijn!"

Event park Rotterdam groep:
Nils van der Waal
Vera Kreuwels

Presentatiepaneel 1

Presentatiepaneel 2

Presentatiepaneel 3