Nieuws

Officiële opening Energielab

Als officiële opening organiseert Energielab, een initiatief van Cofely, BPG ITS, IHS-Erasmus Universiteit, het Havenbedrijf en Veldacademie, op 28 januari 2015 de energie kennismarkt voor en door de bedrijven die gevestigd zijn op de Sluisjesdijkpier.

Sluisjesdijkpier

Het Energielab wil de mogelijkheden verkennen en programma’s en projecten ontwikkelen om op de Sluisjesdijkpier een duurzaam industrieterrein met een beter vestigingsklimaat te creëren.

Op de Energiemarkt zal de maatschappelijke, sociale en fysieke duurzaamheidsvisie van verschillende bedrijven op de Sluisjesdijkpier gepresenteerd worden. Bezoekers van de markt worden uitgedaagd een koppeling te maken tussen die visie en de belangen van alle stakeholders, met als doel op een snelle, interactieve en dynamische manier kennis uit te wisselen.

Meer informatie http://www.sluisjesdijkpier.nl/

Het Energielab is nog op zoek naar een stagiaire.

Poster Energiemarkt